Despre noi

DESPRE NOI

Cine suntem noi?

Suntem o echipa tanara, dedicata, care iubim ceea ce facem, intelegem nevoile clientului si incercam sa venim in intampinarea clienților nostri, cu suport activ, comunicare deschisa, produse de calitate si preturi avantajoase.

Sa ai ceea ce vrei, lucruri de decor minunate, produse utile in orice casa, sau sa arati REmarcabil e posibil si fara sa cheltui o avere! Cumpărăturile trebuie sa fie o placere, nu un stres; trebuie sa fie intotdeauna un castig, nu o pierdere! Acesta este conceptul dupa care ne ghidam.

Societatea SC EUROTRANS SRL, detinatoarea brandului REmarcabil are o experienta de peste 25 de ani in domeniul comercializarii bunurilor de ocazie vandute prin reteaua de magazine proprii, dispersate pe 7 judete, avand un numar mare de angajati. In prezent dispunem de propria retea de transport prin care asiguram distributia marfurilor pe cele 17 de magazine fizice active in prezent.

Din Martie 2017 societatea activeaza si in mediul online, www.re-marcabil.ro reprezentand al 18-lea magazin REmarcabil.

Produsele comercializate in mediul online prin intermediul site-ului propriu sunt produse noi, din categoria outlet si produse executate la comanda (paturi, canapele, fotolii).

Prin magazinul online intentionam sa extindem aria de vanzari, de la regional la national, oferind tuturor ocazia de a avea acces la produse de calitate, dintr-o gama larga, la preturile cele mai mici.

Magazinele REmarcabil sunt renumite prin gama larga de marfuri comercializate precum si cel mai bun raport calitate-pret, in zona in care activeaza.

Marfa vanduta este achizitionata din tari UE- Germania, Austria, Belgia, Olanda ,Anglia.

Magazinul online este abia la inceput de drum. Pe viitor intentionam sa crestem numarul produselor comercializate pe site de la cateva mii, cate sunt in prezent, la cateva zeci de mii si sa personalizam in acelasi timp tot mai mult experienta clientului in interacțiunea cu brandul REmarcabil, astfel incat, asa cum fiecaruia ne place sa avem frizerul propriu, mecanicul propriu, cel care cunoaste ceea ce ne place si ceea ce avem nevoie, clientii nostrii sa poata avea “magazinul lor” care sa le cunoasca nevoile si sa le vina in intampinare.

Site-ul www.re-marcabil.ro este proprietatea SC Eurotrans SRL.

Cod unic de inregistrare: RO5880615

Nr. Reg. Comertului: J01/1370/1992

Activitate principala: Comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine

Cod CAEN: 4779

Cont IBAN: RO78 RZBR 0000 0600 1136 4770

SC Eurotrans SRL este inregistrata ca operator de date personale la ANSPDCP cu numarul de evidenta 0024291.
Sediul social: str.Drăgălina, nr. 2, localitatea Ocna Mureș, judetul Alba, cod postal 515700

Depozitul Central si adresa de corespondenta: str.M.Eminescu, nr.21, Ocna Mures, Alba, 515700, Romania
Adresele showroom-urilor REmarcabil le gsesti cautand dupa localitate sau judet in partea dreapta-sus a site-ului, apasand butonul "Magazinele REmarcabil".

Ce spun clientii


Up