Termeni și condiții

furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau

personalizate în mod clar

TERMENI ȘI CONDIȚIIIntroducere

Site-ul www.re-marcabil.ro este administrat de S.C. Eurotrans S.R.L., societate comerciala de nationalitate romana, inregistrata la O.R.C. Alba cu nr. J01/1370/1992, avand CUI 5880615, cu sediul in Ocna Mureș, Str. Drăgălina Nr.2, jud. Alba si functioneaza conform legislatiei române in domeniul sau de activitate.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.re-marcabil.ro fara o notificare prealabila.

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos, precum si a Politicii utilizarii cookie-urilor si a Politicii de confidentialitate.. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii realizate de catre SC Eurotrans SRL, prin intermediul magazinului on-line www.re-marcabil.ro, catre Client.

Link-uri

S.C Eurotrans nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Limitarea răspunderii

SC Eurotrans SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate. Societatea noastra depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate si a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor. Societatea noastra nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

Pozele au caracter informativ si pot contine anumite accesorii sau produse care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre acestea si produsele din magazin.

SC Eurotrans SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine date privind continutul site-ului.

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile prin care un client ajunge in magazin.


Produsele

re-marcabil.ro poate folosi in descrierea produselor si/sau serviciilor si alte produse (ex: accesorii) care sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

Produsele din categoria Home&Fashion, comercializate de REmarcabil, sunt produse noi din gama Outlet. REmarcabil comercializeaza de asemenea produse de mobilier din import precum si produse din productie proprie, executate la comanda.

ATENTIE! Produsele din categoria "Mobila la comanda" nu exista pe stoc, ci se executa la comanda, conform specificatiilor clientului, dupa inregistrarea comenzii. Termenul de executie este de aproximativ 3-4 saptamani.


Plata produselor

Preturile aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

re-marcabil.ro atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale site-ului sau erori, pretul afisat pe site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, societatea nostră va informa clientul asupra pretului corect.

In anumite situatii, societatea nostra isi rezerva dreptul sa solicite plata pretului in avans.

Pretul de achizitie al produselor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

Pentru modelele de mobilier executat la comanda se va solicita un avans de 40% din totalul comenzii.

Societatea noastra nu solicita si nu stocheaza informatii referitoare la cardul Clientului.

Momentan singura metoda de plata disponibila este plata Ramburs, la primirea coletului.


Comenzi

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si SC EUROTRANS SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca SC Eurotrans SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii. Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre Client, referitor la comanda sa. Confirmarea se face electronic (e-mail).

Nu exista comanda minima impusa.
Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 14, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
 • imposibilitatea executarii comenzii, cauzate de terti (furnizori, colaboratori, etc.).
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Pentru comenzile de Mobila la Comanda este necesar trimiterea unui e-mail cu specificatiile dorite de client (tip material, dimensiuni, detalii de nasturi, culori, asezare, forma, etc), cat mai complete si corecte, la adresa contact@re-marcabil.ro. Comanda se va executa in functie de aceste detalii.

ATENTIE! Va rugam sa va asigurati ca ati ales si transmis corect si complet toate informatiile. Dupa inregistrarea comenzii si trimiterea mail-ului cu aceste detalii, comanda nu mai poate fi modificata sau anulata!

Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16 din OUG34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14 din OUG34/2014

Sunt exceptate de la dreptul de retragere produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar!

Conform art.14 al.5 din OUG 34/2014, atunci când consumatorul îşi exercită dreptul de retragere după transmiterea cererii în conformitate cu art. 7 alin. (3) sau cu art. 8 alin. (8), consumatorul plăteşte profesionistului o sumă proporţională cu ceea ce s-a furnizat până la momentul în care consumatorul a informat profesionistul cu privire la exercitarea dreptului de retragere, în raport cu acoperirea totală a contractului. Suma proporţională care trebuie plătită profesionistului de către consumator este calculată pe baza preţului total convenit în contract.

In anumite cazuri, SC Eurotrans SRL isi rezerva dreptul de a solicita plata in avans a produselor comandate.

Pentu comenzile de mobilier executate la comanda si refuzate ulterior, clientul va pierde avansul dat in cazul in care i s-a solicitat un avans.

SC Eurotrans SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, materie prima, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.Garanția articolelor


Garanția articolelor noastre este de 30 de zile calendaristice. Eticheta anumitor produse conține informații utile privind spălarea și îngrijirea articolelor respective, astfel încât acestea să nu sufere nicio deteriorare. În situația nerespectării instrucțiunilor de întreținere, drepturile la garanție se pierd. Pentru a face dovada achiziționării articolelor, este necesar să pastrați bonul fiscal sau factura.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003.


Politica de retur

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

- Produsul are marimi eronat comandate. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire cu un alt produs de aceeasi valoare, sau rambursarea integrala a contravalorii. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Client.

- Produsul este neconform cu specificatiile sau este defect. Costurile de retur pentru produsele care vor fi inlocuite sau rambursate va fi suportat de catre societatea noastra.

- Produsul a fost livrat gresit. In aceste conditii Clientul va semnala acest lucru imediat societatii noastre si va refuza receptia comenzii.

* Produsele din categoria lenjerie, avand in vedere natura acestora, nu se accepta a fi returnate daca au fost indepartate elementele de protectie.

Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, neuzat, zgariat etc., in ambalajul original, cu accesoriile aferente. Pentru a fi returnate produsele trebuie reambalate. In caz contrar, daca produsele nu sunt ambalate corespunzator si/sau nu sunt in conditii perfecte, ele pot fi reexpediate Clientului.

Produsele trebuie returnate prin curier rapid. In niciun caz nu sunt acceptate retururi prin serviciul oferit de Posta Romana.

-Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura si certificat de garantie(unde este cazul).

Societatea va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre Client, fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Suma restituita nu include cheltuielile de transport.

Returnarea contravalorii produsului se va face conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 şi 3, prin Virament bancar: in contul IBAN al clientului, specificat in campul "IBAN".(banii ajung in aproximativ 24 ore de la procesarea platii)

Pentru comenzile refuzate de client, ne rezervam dreptul de a retine cheltuielile de transport, precum si alte eventuale cheltuieli cauzate de client.

Comenzile care au fost ridicate de la magazine sau au fost transportate de Societatea noastra direct la Clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile Clientului.


Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Copyright

Intregul continut al site-ului (grafica Web, texte, programe, imagini, simboluri,etc.) este proprietatea SC Eurotrans SRL si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
SC Eurotrans SRL
 • Sediu social: Ocna Mureș, Strada Drăgălina Nr.2 , jud. Alba
 • Email: contact@re-marcabil.ro
 • Tel: 0742.22.90.95
 • Reg. Com: J01/1370/1992
 • Cod fiscal: RO5880615
 • Cont IBAN: RO78 RZBR 0000 0600 1136 4770
Termeni si conditii

Ce spun clientii


Up